10 Atractius Turístics més destacats de Sant Sebastià

Un dels principals destinacions turístiques de nord d’Espanya, Sant Sebastià, o Donostia com en diuen els bascos, està situat al golf de Biscaia a pocs quilòmetres de França. És més conegut per les seves magnífiques platges, però també hi ha boniques catedrals i altres atraccions a Sant Sebastià per veure, incloent un festival internacional de cinema. No és només la capital, sinó també l’ànima de la comunitat basca d’Espanya. Els bascos tenen la seva pròpia llengua i cultura, una que és diferent de l’espanyola, però no menys rica que la que es troba en altres parts d’Espanya. És gairebé com aconseguir dos països pel preu d’un.

1. La Concha

La Concha

La Concha, a la badia de el mateix nom, és considerada la platja urbana més bonica d’Europa i una de les millors de l’món. Amb les seves sorres daurades que es redueixen a aigües d’un blau cel, és difícil discutir aquesta valoració. Definitivament és un lloc molt concorregut a l’estiu, quan milers de persones vénen a reclamar el seu lloc a la platja. La Concha, que en espanyol significa “petxina”, es converteix en un ambient de festa. Quan cau la foscor i s’encenen els llums és un bon moment per caminar pel passeig marítim fins al port esportiu i gaudir d’unes boniques vistes.

2. Monte Igueldo

Monte Igueldo

Quan les vistes espectaculars són importants per als viatgers, es dirigeixen a la Muntanya Igueldo a l’extrem oest de la badia de la Concha. Al seu torn, a 181 metres (600 peus) d’altura, la Muntanya Igueldo és un dels tres pics visibles des de la badia. Arribar a les vistes panoràmiques de Muntanya Igueldo és la meitat de la diversió, ja que es tracta d’un passeig en un funicular de 1912. Els visitants trobaran dues coses a la part superior. Un d’ells és la Torrassa d’Igueldo, un far de 1855 que ha estat convertit en un mirador escènic. L’altre és un parc d’atraccions amb atraccions per a nens de totes les edats.

3. Part Vella

Part Vella

Part Vella és un dels llocs més visitats de Sant Sebastià, encara que no és el barri més antic – Antic ho és. Els edificis amb els seus colorits teulades estan protegits de la mar per la muntanya del Urgull, amb el riu Urumean a un costat. Badia Concha vigila l’altre costat. Les papallones socials gaudiran de el Casc Antic, perquè està ple de bars i cafès de moda. Altres visitants poden gaudir caminant pels seus concorreguts carrers per veure les famoses esglésies de la ciutat, com la Basílica de Santa Maria del Cor. Aquest barri històric va estar envoltat per una muralla fins a 1863.

4. Palau Miramar

Palau Miramar

El Palau de Miramar, situat a la vora de la badia de La Concha, és el resultat de l’amor de la família reial espanyola per Sant Sebastià. Era un lloc popular de vacances d’estiu per a ells. El Palau de Miramar va ser construït a la fi de segle XIX perquè necessitaven una casa d’estiu. Situat en una finca que una vegada va tenir un monestir, el Palau de Miramar té un aspecte bastant anglès, potser perquè va ser dissenyat per un arquitecte anglès. El palau va patir diversos canvis de propietat i ara és propietat de la ciutat de Sant Sebastià. El palau està obert a el públic com un parc i aquí també s’imparteixen classes de festa.

5. La Zurriola

La Zurriola

La Zurriola és una de les millors platges de Sant Sebastià. Situada a la illa de Santa Clara, La Zurriola és popular entre els amants de el sol i els joves. També és atractiu per als surfistes que vénen per les ones. Abril és considerat la millor època per a novells. No saps fer surf? Aquí fan classes i fins i tot organitzen campionats. La Zurriola és considerada la platja més important de la població, encara que no la més gran. Per als amants de el sol que no siguin amants de sofà, hi ha partits de tennis de platja, natació, futbol i voleibol. Passejar pel passeig marítim és una activitat popular per als locals.

6. Muntanya Urgull

Muntanya Urgull

A causa de la seva posició estratègica en l’oceà, la Muntanya Urgull ha estat un lloc de defensa de Sant Sebastià des del segle XII. El Castell de Mota va ser afegit més tard i, el 1960, una escultura de Crist de 12 metres d’altura va ser afegida a la part superior. Els visitants també trobaran un petit museu d’història a la part superior. Una bona manera d’arribar és caminant des del nucli antic, ja sigui des de darrere de l’aquari o des de la Plaça de Zutoaga, les espectaculars vistes de Sant Sebastià i la badia fan que el viatge valgui la pena. Una visita també fa un descans relaxant de la ciutat.

7. Aquarium Donostia-San Sebastian

Aquarium Donostia San Sebastian

L’Aquari Donostia-Sant Sebastià està considerat com un dels millors aquaris d’Europa que permet als visitants apropar-se a la vida marina. L’aquari és en realitat diversos aquaris, alguns dedicats només a un animal marí específic. Un punt culminant és caminar a través d’un túnel transparent amb 200 espècies de vida marina nedant sobre i al voltant dels visitants. I pensar que tot va començar en 1928 amb un museu que tenia un esquelet de balena. Una visita a l’Aquari Donostia-Sant Sebastià és una bona excursió familiar ja que compta amb uns tancs especials on s’anima els nens a tocar els peixos.

8. Pinta el Vent

Pinta el Vent

El Pinta el Vent, o Pinta el Vent, és, potser, les escultures més famoses de Sant Sebastià. Aquesta escultura única, situada a la fin de la platja d’Ondarreta, és un dels atractius més visitats de Sant Sebastià. El conjunt està considerat com la millor i més famosa obra de l’escultor basc Eduardo Chillida. L’obra consisteix en tres escultures d’acer de 10 tones que estan incrustades en les roques. Els forats a les peces fan soroll quan el vent passa a través d’elles. Molts creuen que les peces semblen una pinta retorçat, d’aquí el seu nom. L’escultura té vista sobre la badia de Concha des de 1976.

9. Catedral de l’Bon Pastor

Catedral de l'Bon Pastor

La Catedral de l’Bon Pastor, o Catedral de el Bon Pastor, és un punt de referència que aconsegueix els 75 metres (245 peus) d’altura. Les obres es van iniciar el 1888, amb el rei Alfons XIII, de només dos anys d’edat en aquell moment, signant els documents relatius a la cerimònia d’inici de les obres. L’església -no va ser designada catedral fins 1953- va ser acabada nou anys més tard. D’estil gòtic, és considerada l’església més important de Sant Sebastià. Els visitants que han visitat aquesta estructura del nucli antic la lloen per la seva senzill interior en comparació amb altres esglésies espanyoles. Recomanen visitar-lo de nit per la seva espectacular il·luminació.

10. Plaça de la Constitució

Plaça de Constitucion

La Plaça de la Constitució de el Casc Antic és el lloc més happeningest de Sant Sebastià. Descrit com el centre neuràlgic de la ciutat, atrau la gent tot el temps, però especialment en les festes dels sants i altres dies festius, com la hissada de la bandera el 20 de gener. Els viatgers han d’estar atents als números sobre les finestres que donen a la plaça. La plaça va ser al seu dia un lloc popular de curses de braus, els números marquen els seients dels espectadors. Construït en 1817 després que un incendi gairebé destruís la ciutat quatre anys abans, els visitants poden trobar botigues i cafès on poden prendre un got de vi.

Related Stories

Llegir més:

Explorando los Pueblos de Texas

Texas es un lugar maravilloso para visitar, sobre todo si estás buscando algunos pueblos...

Els 7 castells més bells prop de Madrid

Cap viatge a Espanya està complet sense veure un castell o un alcàsser. La...

Les 17 regions més belles d’Espanya

Mentre que la major part de la vasta massa terrestre d'Espanya es troba a...

On allotjar a València

Situada a la costa sud-est d'Espanya, la ciutat de València pot no ser tan...

On allotjar a Tenerife: Millors Llocs i Hotels

Els visitants van en massa a l'illa volcànica de Tenerife a la...

On allotjar a Sevilla: Millors Veïnats i Hotels

Descobriu les meravelles de l'antiga Sevilla - perdeu-vos pels antics carrers, coma tapes en...