10 Principals Atractius Turístics a Espanya

Espanya és una sorpresa per a aquells que tenen la imatge d’haver de lluitar per un espai per a tovalloles en una de les seves concorregudes platges o prendre sangria mentre veuen una cursa de braus o flamenc. Des dels antics monuments deixats pels romans i els moros, els castells medievals de l’interior, els pobles blancs de l’interior d’Andalusia o les vibrants ciutats de Barcelona i Madrid, hi ha una gran barreja d’atraccions culturals a Espanya.

El paisatge varia igualment. Els estuaris sempre verds de Galícia no podrien ser més diferents dels deserts d’Almeria o de les escarpades muntanyes de Sierra Nevada. I després hi ha les innombrables platges brillants que esquitxen la costa espanyola. Encara que a l’estiu està molt concorreguda, fins i tot al llarg de la costa de les grans Costes turístiques es poden trobar fàcilment algunes platges agradables. Heus aquí una mirada als principals atractius turístics d’Espanya .

1. Alhambra Tours

Alhambra

Part fortalesa, part palau i part jardí, l’Alhambra està situada en un altiplà amb vistes a la ciutat de Granada al sud d’Espanya. El palau va ser construït al segle XIV pels sultans nassarites. L’Alhambra és ara una de les majors atraccions turístiques d’Espanya i molts visitants vénen a Granada només per veure l’Alhambra.

2. L’Escorial

L'Escorial

Enclavat en els contraforts de la serra de Guadarrama, l’Escorial va ser el centre polític de l’imperi espanyol sota el regnat de Felip II. Felip va nomenar a Joan Baptista de Toledo com a arquitecte en 1559 i junts van dissenyar l’Escorial com monument a el paper d’Espanya com a centre de l’món cristià. Avui funciona com a monestir, palau reial, museu i escola.

3. Mesquita de Còrdova

Mesquita de Còrdova

La Mesquita de Còrdova és un edifici fascinant, famós pel bosc de pilars i arcs que hi ha dins de la sala principal. El lloc va ser originalment un temple romà, després una església visigoda, abans que els moros omeies construïssin la mesquita. Després de la Reconquesta Espanyola es va construir una catedral al centre del gran edifici àrab.

4. Sagrada Família

Sagrada Família

La Sagrada Família és una gran església catòlica romana a Barcelona, ​​i una de les atraccions turístiques més visitades d’Espanya. És un disseny d’Antoni Gaudí, un arquitecte català que va treballar en aquest projecte durant gairebé 40 anys fins a la seva mort el 1926. La construcció de la basílica va començar el 1882 i encara no està acabada.

5. La Concha

La Concha

Protegida dels forts vents per penya-segats i illes, La Concha de Sant Sebastià és considerada per molts com una de les millors platges urbanes d’Europa, per no parlar d’Espanya. Aquí es pot practicar surf, passejar pel passeig marítim a la recerca de bons restaurants i gaudir de les belles vistes de la platja.

6. Entrada de bous: on dormir

Entrada de bous

Pamplona és una ciutat de Navarra, famosa per les seves festes de Sant Fermí, que es celebren cada any de el 6 a l’14 de juliol. Al cor de la festa està El Tancament, la tancada, activitat que consisteix a córrer davant d’una dotzena de bous solts, en un recorregut pels carrers de la vila.

7. Eivissa

Eivissa

Eivissa és una de les Illes Balears a la mar Mediterrània, davant de la costa d’Espanya. L’illa és una de les destinacions de festa més populars de tot Europa. Durant l’estiu, la població de l’illa es duplica a mesura que els turistes van a Eivissa per gaudir de les discoteques, xiringuitos i restaurants.

Llegir més: Millors llocs d’Eivissa

8. Conca

Conca

Situada entre Madrid i València, Conca és un exemple meravellós de ciutat medieval, construïda en els vessants costeruts d’una muntanya. Les nombroses “cases penjants” estan construïdes fins a la vora de penya-segat, el que converteix a Conca en una de les ciutats més cridaneres d’Espanya, una joia de la província de Castella la Manxa.

9. Aqüeducte de Segòvia

Aqüeducte de Segòvia

L’Aqüeducte de Segòvia és un dels monuments més ben conservats que van deixar els romans a Espanya. L’antic aqüeducte porta aigua des del riu Fred fins a Segòvia i va ser construït amb uns 24.000 blocs de granit massís sense l’ús de morter. Probablement construït al voltant de l’any 50 d.C., encara proporcionava aigua a la ciutat al segle XX.

10. Palau Reial Tours Activitats

Palau Reial

El Palau Reial de Madrid és la residència oficial de el Rei d’Espanya, encara que només s’utilitza per a cerimònies d’Estat. El Palau Reial va ser construït entre 1738 i 1755 i el rei Carles III es va instal·lar al palau en 1764.

Related Stories

Llegir més:

Explorando los Pueblos de Texas

Texas es un lugar maravilloso para visitar, sobre todo si estás buscando algunos pueblos...

Els 7 castells més bells prop de Madrid

Cap viatge a Espanya està complet sense veure un castell o un alcàsser. La...

Les 17 regions més belles d’Espanya

Mentre que la major part de la vasta massa terrestre d'Espanya es troba a...

On allotjar a València

Situada a la costa sud-est d'Espanya, la ciutat de València pot no ser tan...

On allotjar a Tenerife: Millors Llocs i Hotels

Els visitants van en massa a l'illa volcànica de Tenerife a la...

On allotjar a Sevilla: Millors Veïnats i Hotels

Descobriu les meravelles de l'antiga Sevilla - perdeu-vos pels antics carrers, coma tapes en...