10 principals destinacions al sud d’Espanya

Andalusia és una comunitat autònoma que abasta la major part de sud d’Espanya. Té un paisatge divers, amb una llarga costa mediterrània i la seva pròpia cadena muntanyosa, i se sap que té les temperatures mitjanes més altes d’Europa. Andalusia és una traducció aproximada d’una paraula àrab que significa vàndals “, a causa de el fet que va ser assaltada i reclamada per moltes cultures i nacions diferents per la seva ubicació privilegiada. Això ha creat una sèrie de ciutats i pobles amb una arquitectura, una gastronomia i una història molt multiculturals. Són la llar d’una cultura festiva plena de festivals i ball flamenc, tapes i xerès. a continuació li mostrem algunes de les destinacions de visita obligada al sud d’Espanya :

Mapa de el sud d’Espanya

10. Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera

Aquesta petita ciutat és considerada per molts com la quinta essència d’Andalusia. Encara ciutats més grans com Cadis i Sevilla anunciaran aquest honor, Jerez és ben conegut en diversos fronts, sense cap tipus de xerrameca. És el centre de la cultura eqüestre espanyola i la llar de la invenció de el vi de Jerez fortificat. Onze palaus europeus i un palau i fortalesa àrab en potència estan disponibles per a visites guiades. Durant un dels molts festivals que es celebren aquí, hi ha moltes oportunitats de veure el ball flamenc tradicional a la ciutat on es va inventar.

9. Parc Nacional de Doñana

Parc Nacional de Doñana

El Parc Nacional de Doñana està situat al fèrtil delta del riu on el Guadalquivir s’uneix amb el mar Mediterrani. És un paradís ecològic de dunes de sorra, aiguamolls i planes que serveix de refugi a moltes espècies de vida silvestre. Els observadors d’aus seran tractades amb les vistes de milers d’espècies migratòries africanes diferents. Més espècies locals en perill d’extinció també poden ser vistes pels afortunats, com el linx ibèric i l’àguila imperial espanyola. Com en el seu dia va ser una llar de la noblesa, els centres de visitants i el museu marí es troben en castells i castells modificats, i també mereixen la pena ser vistos.

8. Marbella

Marbella

Una vegada un petit poble blanc de pescadors, Marbella s’ha convertit en un dels balnearis més cosmopolites de la Costa d’el Sol. Les platges de sorra fina i la Mediterrània amb les seves netes aigües blaves són els principals atractius, encara que també hi ha nombroses atraccions històriques que val la pena explorar. Una antiga ciutat emmurallada té pràcticament la mateixa empremta que al segle XVI. Quan no s’està prenent el sol a les platges de Marbella vorejades de palmeres, els visitants poden caminar la Milla d’Or per veure algunes de les cases i resorts més luxosos d’Europa. L’àrea al voltant de la marina plena de iots Puerto Banús compta amb les millors botigues, restaurants i bars de la ciutat.

7. Cadis

Cadis

Es creu que és la ciutat més antiga de tot Europa Occidental, contínuament habitada, i va ser fundada fa més de tres mil·lennis per mariners fenicis. Una visita aquí significa veure llargues costes de platges públiques, onades en les esculleres, i exemples de milers d’anys d’arquitectura. El temps de visita obligada és durant el Carnaval, que és la tercera celebració més gran d’aquest tipus al món. Durant la resta de l’any, els hostes es reuneixen aquí per menjar marisc, surfejar i ballar flamenc.

6. Malaga

Malaga

Des de l’exterior, aquesta ciutat té una closca subjugat i modern. El cor històric i gòtic de la ciutat és un altre món completament diferent. És el bressol de Picasso i compta amb una àmplia col·lecció de museus per gaudir. Aquells que busquen llocs històrics més antics gaudiran de el teatre romà i de Azcalba, el castell àrab. El gran castell de Gibralfaro de segle XI és una visita obligada per als amants de les mansions de luxe. Màlaga és coneguda pels seus bars de tapes i té fama de ser una de les ciutats més saboroses de la regió en aquest tipus de cuina.

5. Sierra Nevada

Sierra Nevada

Aquesta cadena muntanyosa d’Espanya és una de les destinacions d’esquí més australs de tot Europa. També conté la muntanya més alta de l’Espanya continental, Mulhacén, a 3.478 metres (11.411 peus) sobre el nivell de la mar. La serralada s’eleva sobre la ciutat de Granada i ofereix una sèrie de divertides activitats per als viatgers. A més de les pistes hivernals, els visitants poden gaudir de el Parc Nacional que serveix de reserva de la biosfera, d’un observatori astronòmic i d’un telescopi, així com de l’accés a una sèrie de serveis de guies d’aventura. Durant l’estiu, aquestes muntanyes són la meca el senderisme, escalada en roca i ciclisme de muntanya.

4. Ronda

Ronada

Situada en i al voltant de la profunda gola de l’Tajo, Ronda és una de les ciutats més antigues d’Espanya. La seva posició gairebé inexpugnable la va convertir en un bastió contra les tropes catòliques al segle XV. Acabat el 1793, el pont de Pont Nou, que creua el congost de 30 pisos d’altura, és un dels elements més impressionants de la ciutat. L’arquitectura de la ciutat va rebre la seva influència dels romans i moros que un cop van governar la zona. Ronda és també la seu de la Plaça de Bous, la plaça de toros més antiga d’Espanya, una sorra que ha atret escriptors que van des Ernest Hemingway fins Alexandre Dumas.

3. Còrdova

Còrdova

L’esplendor arquitectònic de Còrdova és ben conegut, i prové d’una multitud de cultures. De renom mundial és la Mesquita, o Gran Mesquita-Catedral de Còrdova. Tant el disseny excepcional com la combinació de les històries religioses porten un flux constant de visitants internacionals. L’arquitectura de mitjana edat que conforma la Jueria s’estén des de la Mesquita, i ofereix un bell passeig pel passat, així com un passeig pel Pont romà sobre el riu Guadalquivir. Els visitants de primavera gaudiran especialment del seu viatge aquí, ja que és quan diverses festes de la ciutat omplen els carrers.

2. Seville

Seville

Es tracta del major destinació turística de el sud d’Espanya i alberga nombrosos atractius. La catedral, adornada amb un campanar àrab, és la tercera església més gran de l’món per algunes mesures, encara que alguns diuen que és la més gran de món per mesura de volum. Una gran quantitat de museus, arquitectura antiga, palaus i esglésies estan disponibles per a explorar a Sevilla, juntament amb els serveis habituals de les grans ciutats d’excel·lent menjar i activitats culturals. Un dels més divertits és el diari de Cristòfor Colom, que es troba al Museu de les Índies. Finalment, una visita de dues setmanes aquí a l’abril pot ser sorprenent – l’ombrívola Santa Setmana i la celebració de la Fira d’Abril que segueix és una celebració de renom mundial.

1. Granada

Granada

Aquesta ciutat a la base de les muntanyes de Sierra Nevada va ser fundada com un assentament celta i ha estat habitada durant més de 2500 anys. La seva impressionant ubicació prop de les muntanyes és una de les més belles d’Andalusia. L’atracció més famosa de Granada és el complex de fortaleses i palaus conegut com Alhambra, que era un palau àrab per als emirs quan la ciutat estava sota domini islàmic. El veïnat musulmà adjacent i moltes altres catedrals i castells també valen la pena el viatge. Les tapes i els amants de el flamenc trobaran que les dues són fàcils de trobar i bastant excel·lents.

Related Stories

Llegir més:

Explorando los Pueblos de Texas

Texas es un lugar maravilloso para visitar, sobre todo si estás buscando algunos pueblos...

Els 7 castells més bells prop de Madrid

Cap viatge a Espanya està complet sense veure un castell o un alcàsser. La...

Les 17 regions més belles d’Espanya

Mentre que la major part de la vasta massa terrestre d'Espanya es troba a...

On allotjar a València

Situada a la costa sud-est d'Espanya, la ciutat de València pot no ser tan...

On allotjar a Tenerife: Millors Llocs i Hotels

Els visitants van en massa a l'illa volcànica de Tenerife a la...

On allotjar a Sevilla: Millors Veïnats i Hotels

Descobriu les meravelles de l'antiga Sevilla - perdeu-vos pels antics carrers, coma tapes en...