25 Atractius Turístics més destacats de Barcelona

Barcelona és una de les destinacions turístiques més populars de l’món, atraient milions i milions de visitants cada any. Llavors, per què és tan popular? Bé, té gairebé tot el que qualsevol turista desitjaria. De fàcil accés, condicions climàtiques favorables, platges atractives i muntanyes circumdants, un gran ambient nocturn, una saborosa cuina local i està impregnada de cultura i història.

També és un país de les meravelles, que alberga molts monuments recognoscibles. Varietat és la paraula amb Barcelona i la ciutat té alguna cosa per a tots: famílies, parelles i solters per igual. Hi ha les atraccions turístiques de Barcelona que els viatgers no s’han de perdre si mai decideixen visitar la capital catalana:

1. Sagrada Família

Turisme per la Sagrada Família Barcelona

La Sagrada Família és l’atracció més popular de Barcelona, ​​atraient a gairebé 2,8 milions de visitants cada any. La construcció va començar en 1882 i continua fins al dia d’avui, convertint-la en la major església catòlica inacabada de l’món. Antoni Gaudí va assumir el càrrec d’arquitecte a l’any següent i va treballar en ell fins a la seva mort el 1926. Ja ha acabat una mica més de l’70 per cent. Els arquitectes actuals segueixen el disseny de Gaudí, que es basa en els estils gòtic i bizantí, amb 18 torres de diferents alçades, cadascuna dedicada a una figura bíblica diferent. Els visitants quedaran captivats pels elements de disseny i el simbolisme religiós integrat en tots els espais de l’església. L’església va ser consagrada el 2010, permetent que els serveis es duguin a terme en el lloc.

Què atraccions de Barcelona considera més interessants?

2. Parc Güell

Turisme pel Parc Güell Barcelona

Amb altres obres importants a la ciutat com La Casa Batlló i la Pedrera, aquesta ha de ser una de les més cèlebres d’Antoni Gaudí i, sens dubte, una de les més emblemàtiques de Barcelona. La zona es va concebre originalment com una urbanització residencial i Gaudí es va encarregar de gran part de la planificació i el disseny paisatgístic. Només es van construir dues cases i el terreny es va vendre a la ciutat de Barcelona i es va convertir en un parc. És la llar de la famosa escultura de Salamandra, així com d’altres edificis i estructures dissenyades per l’arquitecte. Amb impressionants vistes de la ciutat, aquesta és una experiència màgica.

3. La Rambla

Turisme pel la Rambla Barcelona

Aquesta és probablement el carrer més famós de la ciutat i és una animada rusc d’activitat. Sovint se l’anomena la Rambla, perquè en realitat es tracta d’una sèrie de carrers diferents que tenen una sensació diferent. Situat just a la banda de Plaça Catalunya i baixant cap al port i la platja, els visitants trobaran artistes de carrer, molts bars i restaurants i el fabulós Mercat de la Boqueria, una veritable festa per a la vista.

4. Palau Güell

Turisme pel Palau Güell Barcelona

Barcelona està plena d’importants edificis dissenyats pel cèlebre arquitecte Antoni Gaudí. Un bon lloc perquè els visitants comencin a apreciar la seva obra és el Palau Güell o Palau Güell. És una de les seves primeres obres importants, i marca la pauta per als seus dissenys. Gaudí va dissenyar el Palau Güell per un resident molt ric. A causa que el magnat entretenia molt, la casa va ser dissenyada al voltant d’un passadís central, amb altres habitacions dissenyades per satisfer les necessitats de la família. L’ús de l’espai i la il·luminació de Palau Güell per part de Gaudí va ser innovador per a la seva època.

5. Casa Milà

Turisme per la Casa Milà Barcelona

Construïda entre els anys 1906 i 1910, la Casa Milà (La Pedrera) va ser l’última obra civil dissenyada per l’arquitecte català Antoni Gaudí. El colorit edifici està considerat com una de les creacions arquitectòniques més excèntriques i temptadores de l’artista, sense una sola recta a l’exterior. Tours per l’interior i les increïbles estructures de sostre estan disponibles. També hi ha una gran exposició d’obres de Gaudí, que abasta la Sagrada Família i la Casa Batlio, no només la Pedrera.

6. Fundació Joan Miró

Turisme per la Fundació Joan Miró Barcelona

Joan Miró va ser un dels artistes més famosos de Barcelona, ​​un mestre que va crear obres conegudes arreu del món. En general, les fundacions es creen després de la mort d’una persona per honrar les seves idees, però Miro va crear el seu propi llegat amb la creació de la pròpia Fundació Joan Miró. Va ser dissenyat per ser un lloc on els artistes més joves poguessin explorar l’art contemporani, amb les pròpies obres de Miro com a nucli d’aquest estudi. La fundació es va inaugurar en un edifici modern en 1975 i és un bon lloc per veure una gran col·lecció d’obres d’Miro en un sol lloc.

7. Catedral de Barcelona

Turisme per la Catedral de Barcelona

Afegeix la Catedral de la Santa Creu i Santa Eulàlia, com se la coneix oficialment, a la llista de bells edificis gòtics de Barcelona. L’església també coneguda com Catedral de Barcelona o la Seu perquè és la seu de l’arquebisbe. La catedral data del segle XIV i ret homenatge a Santa Eulàlia, copatrona de Barcelona, ​​que va ser assassinada pels romans a l’ficar-la en un barril ple de ganivets i rodar-pel carrer. Tota l’església està adornada, amb torres i agulles que arriben fins al cel. És una de les principals atraccions turístiques i ara compta amb una botiga de regals que atén els visitants.

8. Barceloneta </​​h2>
Turisme per Barceloneta

De les set platges de Barcelona, ​​que s’estenen al llarg de 4,5 km de costa, la Barceloneta és probablement la millor de totes. És un dels més populars i està més a prop de el centre de la ciutat. Al llarg dels 1.100 metres (3.600 peus) de platja de sorra corre una passarel·la popular entre els corredors i els ciclistes. No és d’estranyar que aquest lloc s’ompli de gent, especialment durant els mesos d’estiu, quan els xiringuitos obren i la platja s’omple ràpidament de gent local i turistes.

9. Casa Batlló

Turisme per la Casa Batlló Barcelona

És difícil trobar les paraules per descriure la Casa Batlló, potser perquè sembla un carnaval embogit. Un dels edificis més famosos de l’arquitecte Antoni Gaudí, la Casa Batlló és una barreja de colors, materials de construcció i estils. Hi ha una gran cúpula en forma de ceba que recorda a una mesquita, una acolorida línia de teules ondulades i moltes escultures. Gaudí va convertir un edifici de segle XIX a Casa Batlló, de vegades anomenada la “casa dels ossos” a causa de les nombroses mandíbules d’una escultura. Era una llar sense igual, però la majoria de les persones no se sentirien còmodes vivint en ell.

10. Camp Nou

Turisme pel Camp Nou Barcelona

Un per als aficionats a l’esport, tot i que segueix sent una de les atraccions més populars de Barcelona. Aquest estadi és la seu de l’formidable campió d’Europa de futbol, ​​el F.C. Barcelona. Amb una capacitat per a 99.000 persones, aquest impressionant estadi esportiu és el més gran d’Europa. Una excursió pel terreny definitivament val la pena i mai se sap, ¡potser tinguis la sort d’assistir a un partit!

11. Montjuïc

Turisme pel Montjuïc Barcelona

Montjuïc és una àmplia turó poc profunda amb un cim relativament plana a sud-oest de el centre de la ciutat. El costat est del turó és gairebé un penya-segat escarpat, el que li dóna una vista imponent sobre el port de la ciutat immediatament sota. El cim del turó va ser el lloc de diverses fortificacions, l’última de les quals continua sent avui dia. Un altre punt d’interès és el Palau Nacional, construït originalment com a pavelló central de l’Exposició Internacional. El majestuós edifici d’estil neobarroc acull el Museu Nacional d’€ 0027Art de Catalunya (MNAC). Montjuïc també alberga una sèrie d’instal·lacions esportives construïdes per als Jocs Olímpics de 1992.

12. Mercat de la Boqueria

Turisme pel Mercat de la Boqueria Barcelona

Els gastrònoms poden pensar que han mort i s’han anat a cel quan visiten el mercat de la Boqueria, un colorit mercat (i atracció turística) al casc antic. Situat just a la banda de la Rambla, el mercat es remunta a 1297, quan la carn es venia a les portes de la ciutat. Avui dia es ven més que carn. Hi ha una gran varietat d’aliments, des de productes agrícoles frescos, mariscs, espècies i dolços que es venen en més de 200 llocs. Compri els arranjaments € 0027 per a un dinar de pícnic o coma en un dels molts restaurants abans de seguir visitant els llocs d’interès.

13. Tibidabo

Turisme pel Tibidabo Barcelona

Els viatgers que recullen vistes panoràmiques han de pujar al cim del Tibidabo, a 512 metres (1.880 peus) d’altura, la muntanya més alta amb vista sobre Barcelona. La forma més fàcil d’arribar és a través del primer funicular d’Espanya. Però hi ha més que unes vistes impressionants al cim d’aquesta muntanya. Hi ha l’església de Sagra Cor, que va trigar 60 anys a construir-se i està coronada amb una escultura de l’Sagrat Cor de Jesús. Compartint espai amb aquesta impressionant església hi ha un parc d’atraccions i una torre de telecomunicacions. Els tres són visibles des de Barcelona.

14. Font Màgica

Turisme pel Font Màgica Barcelona

La Font Màgica és una font situada sota el Palau Nacional al turó de Montjuïc i prop de la Plaça d € 0027Espanya i del Poble Espanyol de Barcelona. La font, com la majoria de les urbanitzacions del voltant, va ser construïda per a l’Exposició Internacional de Barcelona del 1929. En nits seleccionades, quan la font s’activa, atrau centenars de visitants que observen l’espectacular espectacle de la llum, l’aigua i la música. A el mateix temps, al Palau Nacional està il·luminat, proporcionant un bell fons.

15. Museu Picasso

Turisme pel Museu Picasso Barcelona

Amb més de 4.000 obres d’pintor, al Museu Picasso acull una de les més extenses col·leccions d’obres de l’artista espanyol de segle XX Pablo Picasso. En particular, el Museu Picasso revela la relació de Picasso amb la ciutat de Barcelona, ​​una relació que es va formar en la seva joventut i adolescència i que va continuar fins a la seva mort. El museu està ubicat en cinc palaus medievals contigus a la Ribera de Barcelona.

16. Placa de Catalunya

Turisme per la Placa de Catalunya Barcelona

Cada ciutat té una gran plaça on la gent es congrega per celebrar, plorar o simplement veure. NYC té Times Square, Beijing té Tiananmen Square i Barcelona té Placa de Catalunya. El centre neuràlgic de la ciutat és un lloc per reunir-se amb amics, seure a la gespa o prendre un descans de les compres a les botigues properes. A la plaça hi ha sis conjunts escultòrics que representen les quatre capitals de Catalunya, el treball i la saviesa. La plaça es va inaugurar el 1927 en un terreny que en el seu dia donava a les portes d’una Barcelona emmurallada.

17. Recinte modernista de Sant Pau

Turisme per Recinte modernista de Sant Pau Barcelona

Els viatgers aficionats a l’art nouveau voldran posar a l’Recinte modernista de Sant Pau en el seu cub de Barcelona. L’antic hospital, amb una façana que s’assembla a una església, és el lloc Art Nouveau més important d’Europa. Recinte modernista de Sant Pau va ser construït en el primer terç de segle XX com a hospital i centre d’investigació sanitària. Va servir a aquest propòsit durant 100 anys, i avui dia alberga una varietat d’organitzacions internacionals. El complex, amb túnels subterranis que connecten l’edifici, compta amb un pavelló dedicat a la història de la medicina a Barcelona.

18. Palau de la Música Catalana

Turisme per al Palau de la Música Catalana Barcelona

La gent no va a Palau de la Música Catalana només per escoltar música, sinó per veure l’interior adornat de la sala de concerts. Encara que l’exterior és impressionant, no es pot comparar amb la sala de concerts principal amb el seu sostre de vidre. Construït a principis de segle XX, el Palau de la Música Catalana és una atracció turística en si mateixa, amb les seves vidrieres i els seus enormes canelobres. L’interior de l’antiga sala s’ha comparat amb l’interior d’un ou de Fabergé. Una sala més petita és més moderna i discreta, però encara opulenta.

19. Arc de Triomf

Turisme per l'Arc de Triomf Barcelona

L’Arc de Triomf va ser construït el 1888 per rebre els visitants internacionals a l’Exposició Universal de Barcelona, ​​la fira mundial de la seva època. L’enorme arc decoratiu es troba al Passeig Lluís Companys, un passeig marítim. L’arc d’estil clàssic, avui dia un famós fita de Barcelona, ​​es caracteritza per les seves decoracions escultòriques que simbolitzen la Barcelona de l’època. Un fris dóna la benvinguda als visitants a l’exposició, mentre que els relleus enalteixen l’agricultura, la indústria i el comerç. A la part superior de l’arc es troben escuts de les 49 províncies d’Espanya, rematats per l’escut de Barcelona.

20. Barri Gòtic

Turisme pel Barri Gòtic Barcelona

Antic és bo, sobretot quan es tracta de l’Barri Gòtic, situat a la part més antiga de l’Casc Antic de Barcelona. Alguns diuen que el barri data de fa 2.000 anys, però el que els viatgers veuran avui no és tan antic: un laberint de carrers estrets flanquejats per edificis des de l’època medieval fins al segle XIX. Els viatgers podran conèixer la Jueria, considerada la part més bonica de l’Barri Gòtic; recórrer els senders on anava a l’escola un jove Picasso; menjar a Can Culleretes, el restaurant més antic de Barcelona, ​​que data de 1796, i comprar en el colorit mercat de la Boqueria.

21. Santa Maria de la Mar

Turisme per la Santa Maria de l' mar Barcelona

La bella Santa Maria de la Mar és una icona per als catòlics catalans. La construcció d’aquesta església massiva va començar en 1329 quan el rei aragonès Alfons IV va col·locar la primera pedra. Va ser acabada en 1384, un exemple d’arquitectura gòtica catalana. Encara que l’exterior sembla sever, l’interior compensa amb escreix aquesta situació. Bells vitralls, columnes altes i estretes i la simplicitat de el disseny evoquen sensacions d’amplitud i serenitat. Al llarg dels segles, la catedral ha estat danyada pels terratrèmols i el foc, però sempre recupera la seva bellesa.

22. Parc de la Ciutadella

Turisme pel Parc de la Ciutadella Barcelona

El Parc de la Ciutadella és avui un lloc molt més alegre que quan es va fundar el 1714. Després que Felip V va conquistar Barcelona, ​​va ordenar que es construís una ciutadella -la més gran d’Europa- mitjançant treballs forçats per poder mantenir el control sobre els catalans. Al llarg dels segles es va transformar en usos pacífics, convertint-se en un important oasi de verd a la ciutat. El Parc de la Ciutadella va ser el lloc de l’Exposició Universal de 1888. Avui hi ha un zoològic, un petit llac, el Museu de Ciències Naturals i Als Voluntaris Catalans, una escultura en honor als catalans morts a la Primera Guerra Mundial

23. Monestir de Pedralbes

Turisme pel Monestir de Pedralbes Barcelona

La tranquil·la bellesa de l’Monestir de Pedralbes ofereix un port segur per als viatgers que volen escapar de l’enrenou de Barcelona. Aquest monestir gòtic va ser construït l’any 129 per la reina Elsenda, qui va buscar el perdó dels seus pecats. Està considerat com un exemple destacat de l’arquitectura gòtica catalana. Els passadissos exteriors arquejats donen a les palmeres que es balancegen. Els seus ocupants originals van ser les Clarisses, monges de famílies majoritàriament nobles, encarregades de protegir la ciutat. Algunes monges encara viuen al monestir, que avui alberga el museu de la ciutat.

24. Museu Nacional d’Art de Catalunya

 Turisme pel Museu Nacional d'Art de Catalunya Barcelona

Situat a la part alta d’un turó, el Museu Nacional d’Art de Catalunya es sembla més a un enorme castell que a un museu d’art, un museu que guarda el rescat d’un rei en tresors. És aquí, però, on el visitant trobarà el major art català des del segle X fins al segle XX. Aquí es poden trobar impressionants murals romànics que adornen els absis de les esglésies i art gòtic de l’època en què Catalunya s’expandia per la Mediterrània. La galeria també conté pintures dels grans artistes espanyols El Greco i Velásquez.

25. Poble Espanyol

Turisme pel Poble Espanyol Barcelona

Construït en 1929, al Poble Espanyol és un enorme museu a l’aire lliure quatre vegades més gran que el camp de futbol de l’FC Barcelona. El complex es compon de diverses seccions, cadascuna de les quals representa una regió espanyola específica. També hi ha un florent mercat d’artesanies que és perfecte per comprar records. Aquí es pot passejar d’Andalusia a les Illes Balears en un parell d’hores, visitant sorprenents i bons exemplars de les estructures característiques d’Espanya. El poble també alberga la Fundació Fran Daurel, on es pot gaudir d’una interessant col·lecció d’artistes com Picasso i Miró.

Related Stories

Llegir més:

Explorando los Pueblos de Texas

Texas es un lugar maravilloso para visitar, sobre todo si estás buscando algunos pueblos...

Els 7 castells més bells prop de Madrid

Cap viatge a Espanya està complet sense veure un castell o un alcàsser. La...

Les 17 regions més belles d’Espanya

Mentre que la major part de la vasta massa terrestre d'Espanya es troba a...

On allotjar a València

Situada a la costa sud-est d'Espanya, la ciutat de València pot no ser tan...

On allotjar a Tenerife: Millors Llocs i Hotels

Els visitants van en massa a l'illa volcànica de Tenerife a la...

On allotjar a Sevilla: Millors Veïnats i Hotels

Descobriu les meravelles de l'antiga Sevilla - perdeu-vos pels antics carrers, coma tapes en...