5 dies a Espanya: Volta d’Andalusia des de Madrid

Després d’haver vist Madrid, aquest viatge de 5 dies a la regió andalusa d’Espanya és una extensió lògica dels seus plans de viatge. És un bon lloc per submergir-se en la història d’Espanya. Veureu ruïnes romanes i una elegant arquitectura musulmana, així com aprendrà més sobre la Inquisició Espanyola. Andalusia és coneguda per la seva ball flamenc i les seves curses de braus, per no parlar de la seva saborosa cuina. Aquest tour de 5 dies a Espanya s’encarrega de l’allotjament a l’hotel, el transport en autobús, els esmorzars diaris i alguns sopars. Gaudi.

Totes les excursions a Madrid

Dia 1: Madrid – Còrdova – Sevilla

Còrdova

Habitada des del 35.000 a.C., Còrdova va ser la ciutat més poblada de l’món al segle X. Avui en dia, compta amb unes 300.000 persones. Situada sobre el riu Guadalquivir, Còrdova va ser governada pels romans i més tard pels musulmans, que van deixar la seva empremta a la ciutat. Vostè voldrà visitar la mesquita, una mesquita de segle X que va ser convertida en catedral. Si estàs aquí a principis de febrer, el carnaval, governat per un sultà i una sultana, és una visita obligada. Altres atractius importants són el call, l’alcàsser, les muralles i el Carreró de les Flors, el carrer més fotografiada de la ciutat.

De la nit al dia: Catalonia Santa Justa de grau estàndard o Melia Lebreros de grau superior a Sevilla (Esmorzar i sopar inclosos)

Excursions en Córdova

Dia 2: Sevilla

Sevilla

Sevilla té moltes coses a favor seu: l’únic port fluvial d’Espanya, el quart més gran d’Europa, la Catedral de Santa Maria de la Mar, una de les catedrals medievals més grans d’Europa, i la millor menjar – és l’autoproclamada capital mundial de les tapes. La catedral està construïda sobre l’emplaçament d’una antiga mesquita. Si tens energia, pots pujar al cim de la torre. Vostè pot reconèixer l’Alcàsser de segle XII, que ha estat presentat en el Joc dels Trons. Després de la visita guiada a la ciutat, a la tarda, podrà passejar pel pintoresc casc antic i visitar un o dos museus.

De la nit al dia: Sol Príncep Catalunya Santa Justa o Melia Lebreros de grau superior a Sevilla (Esmorzar i sopar inclosos)

Excursions a Sevilla

Dia 3: Sevilla – Ronda – Costa de el Sol

Ronda

Com moltes ciutats andaluses, Ronda es remunta a la prehistòria. Això vol dir que voldrà visitar les pintures rupestres de la Cova de la Pieta. Governada al llarg dels segles per fenicis, romans, berbers i musulmans, Ronda aporta una cultura única a la taula. La cèlebre família Romero va modernitzar les curses de braus espanyoles, incloent l’ús d’una capa, al segle XIX. Ronda té la plaça de toros més antiga d’Espanya que s’utilitza per a la Correguda Goyesca anual. Les millors vistes inclouen tres ponts que creuen el canó sobre el riu Guadalquivir i la Ciutat Vella, descrita en llibres d’Ernest Hemingway i Orson Welles.

Torremolinos

Després de recórrer les moltes delícies històriques que Andalusia ofereix, és hora de prendre el sol a Torremolinos a la Costa de Sol. La ciutat balneària és coneguda per les seves netes platges de sorra, el que la fa perfecta per a prendre el sol i per als amants de la platja. Passejant pel mar Mediterrani al Passeig Marítim, si camines prou arribaràs a La Canhuela, un pintoresc i antic poble de pescadors. Gaudiu d’un dinar de marisc en un restaurant al costat de la mar. Potser tinguis temps per gaudir dels parcs i jardins públics de Torremolinos – la ciutat ha plantat més de mil espècies d’arbres.

Dia 4: Granada

Granada

Ah, les glòries de Granada ! La gent ve de tot el món a visitar l’Alhambra, un magnífic complex de castells moriscos que és encara més bell quan s’il·lumina a la nit. Passada una estona deambulant pel Generalife, un jardí que ha estat cridat un “paradís a la terra”. Passejar pel nucli antic de Granada és una delícia per als ulls – vos de tenir una provisió de targetes de memòria amb vostè. Després amara el teu cos cansat en els banys àrabs i acaba el dia en un espectacle flamenc gitano de Zambra.

Dia 5: Granada – Toledo – Madrid

Toledo

Toledo és el lloc perfecte per acabar el seu viatge en un remolí per Andalusia. Aquesta ciutat medieval emmurallada s’assenta sobre una muntanya amb vistes a el riu Tajo. El Casc Antic és espectacular si no fas res més que passejar per ell, la teva visita serà un èxit. Mentre estigui aquí, però, prengui el seu temps per visitar la destacada Catedral de Toledo i l’Església de Sant Vaig prendre, que alberga un quadre d’El Greco. Una altra fita de Toledo és la Sinagoga de Santa Maria la Blanca, que també va servir com a mesquita i església cristiana – el Toledo Antic era un lloc on convivien en pau musulmans, cristians i jueus. Després de Toledo tornem a Madrid, on acaba el teu tour de cinc dies per Espanya.

No et perdis Madrid baqueira amb cotxe

La forma més barata sens dubte d’anar des de la ciutat de Madrid a Baqueira Beret és mitjançant autobús que costa entre 47,45 € i 71,19 €
La forma més ràpida d’anar des de Madrid a Baqueira Beret, com era d’esperar és amb tren que ens sortiria per uns 71,19 € – 142,39 € i dura 6h
La distància entre les ciutats de Madrid i Baqueira Beret és de 460 km.
Presa aproximadament 6h anar des de Madrid a Baqueira Beret incloent transbords, si viatges amb tren
Madrid a Baqueira Beret autobús serveis operats per ALSA, arriben a la estaciónVielha però triga més temps que el tren, unes 11 hores.

Related Stories

Llegir més:

Explorando los Pueblos de Texas

Texas es un lugar maravilloso para visitar, sobre todo si estás buscando algunos pueblos...

Els 7 castells més bells prop de Madrid

Cap viatge a Espanya està complet sense veure un castell o un alcàsser. La...

Les 17 regions més belles d’Espanya

Mentre que la major part de la vasta massa terrestre d'Espanya es troba a...

On allotjar a València

Situada a la costa sud-est d'Espanya, la ciutat de València pot no ser tan...

On allotjar a Tenerife: Millors Llocs i Hotels

Els visitants van en massa a l'illa volcànica de Tenerife a la...

On allotjar a Sevilla: Millors Veïnats i Hotels

Descobriu les meravelles de l'antiga Sevilla - perdeu-vos pels antics carrers, coma tapes en...