7 millors excursions d’un dia des de Barcelona

La capital i ciutat més gran de Catalunya, Barcelona, ​​és una de les destinacions més populars d’Espanya. Aquesta ciutat és plena del que les ciutats europees són conegudes, mentre que les platges de la ciutat proporcionen sol i relaxació durant els llargs períodes de clima càlid i agradable. És possible, però, veure més d’aquesta zona general d’Espanya amb unes quantes excursions d’un dia des de Barcelona. Els trens i les excursions porten als visitants a tots aquests llocs. Aquests suggeriments poden afegir interès a un viatge ja de per si meravellós.

Mapa d’excursions d’un dia des de Barcelona

1. Dali Theatre and Museum

Dali Theatre and Museum

Figueres, seu de Salvador Dalí, és la seu del seu museu establert sobre les ruïnes de el teatre de la ciutat que va ser destruït en la Guerra Civil Espanyola. El peculiar disseny de l’museu és un reflex de l’estil icònic de Dalí, i moltes de les peces són de la seva col·lecció personal. Dalí és enterrat en una cripta al soterrani de teatre, sempre present, el que sembla ser el tipus de coses que ell podria arreglar per ser divertit. El museu també conté obres del Greco i Marcel Duchamp. El tren d’alta velocitat AVE va de Barcelona a Figueres en menys d’una hora, una veritable comoditat.

Veure tarifes de les revisions de viatges “.

2. Sitges

Sitges

Aquesta ciutat turística, a uns 20 quilòmetres a sud de Barcelona, ​​té 17 platges de sorra i 11 d’elles a la ciutat. Sitges és una ciutat progressista, coneguda per les seves tendències contraculturals fins i tot en l’època de Franco. Sitges segueix sent un important centre turístic des dels anys setanta. Sembla estar fet per a la festa, amb molts llocs per passar la nit i un gran nombre d’hotels, la meitat d’ells de quatre estrelles. Sopar no pot deixar de ser deliciós a la costa, i Sitges té el seu propi licor de vi dolç anomenat malvasia, fet de vinyes locals.

Veure ressenyes de viatges preus.

3. Muntanya de Montserrat

Muntanya de Montserrat

La “muntanya serrada”, o Montserrat, és la llar de l’abadia benedictina de Santa Maria de Montserrat. Aquí es troba també el santuari de la “verge negra” i una editorial amb una impremta que funciona des de 1499. El cor de nens de l’abadia interpreta cants gregorians i és un dels cors de nens més antics d’Europa. Prendre el Funicular fins a Sant Jeroni, el punt més alt de Montserrat, i contemplar Catalunya. A molts els agrada escalar els pics també, però els telefèrics poden ser una mica descoratjadors.

4. Vall de Núria dels Pirineus

Vall de Núria als Pirineus

L’única forma d’arribar a aquesta vall del Pirineu és a través de l’Ferrocarril de Cremallera des del sud o a peu des del nord. Aquest centre d’esquí, santuari i embassament tot en un es troba en una vall de gran bellesa que fa que els fotògrafs es desmaiin. L’estació d’esquí té 10 pistes des del green per a principiants fins God-help-us black i 73 canons de neu. L’ascensor de gòndola dóna accés a l’alberg juvenil, i hi ha dos ascensors de disc per a l’àrea de principiants i una cadira quad fins al punt més alt a 2252 metres. Rem, senderisme, cavalcades i mirades de sorpresa estan disponibles a l’estiu.

Veure preus de les ressenyes de viatges.

5. Andorra la Vella

Andorra la Vella

Andorra la Vella, o “Andorra la ciutat”, es troba en una bonica vall a la part alta dels Pirineus, entre França i Espanya. Reconeguda oficialment com a capital d’Andorra el 1287, l’assentament existia molt abans de l’era cristiana. Al voltant de l’33% dels residents són catalans, el grup més nombrós de la població. Els paradisos fiscals han atret moltes empreses i bancs a aquesta ciutat que té l’euro. Al voltant de 14 milions de turistes visiten anualment per aprofitar les ofertes comercials. Els visitants arriben amb autobús des de Barcelona perquè els ferrocarrils no poden arribar a la ciutat en el seu terreny muntanyós.

Veure ressenyes de viatges preus.

6. Tarragona

Tarragona

Aquesta ciutat costanera de més de 134.000 habitants, a uns 80 km a sud de Barcelona, ​​és una mina d’or de ruïnes romanes que inclou un amfiteatre de segle II. Les inscripcions llatines i fenícies etiqueten les pedres de les cases de tota la ciutat. Les muralles de la ciutat són de temps antics, i un antic palau d’August, ara anomenat la casa de Pilat, segueix en peu juntament amb el Fòrum i la Torre dels Escipions. La torre pot ser una tomba, però no hi ha proves. La Catedral de segle XII i diverses altres esglésies són d’interès, i l’ajuntament és l’antic convent dels dominics. Els plats locals de marisc valen la pena tastar. L’estació central de Tarragona es troba a la línia de tren entre Barcelona i Alacant, servida pels trenes’Euromed ‘y’Alaris’.

7. Girona

Girona

Els turistes poden fer gairebé tot el que val la pena fer en aquesta ciutat de gairebé 100.000 habitants. Els Pirineus estan a la vista des de la ciutat, i la Costa Brava és a uns 32 km (20 milles) a l’est amb platges dignes d’un fullet. La preservació històrica és excel·lent, i els visitants d’aquests llocs no se sentiran decebuts. La muralla romana construïda al segle I a.C. va ser reconstruïda a mitjan segle XIV sobre la base de l’estructura original. Els visitants encara poden pujar a les velles torres. La Catedral i l’església gòtica de segle XIV també són d’interès històric, a l’igual que l’antic barri jueu del Call, que va sobreviure a l’expulsió dels jueus d’Espanya fa uns segles. Girona està situada a una hora a nord amb tren, el que la converteix en una excursió d’un dia des de Barcelona.

Related Stories

Llegir més:

Explorando los Pueblos de Texas

Texas es un lugar maravilloso para visitar, sobre todo si estás buscando algunos pueblos...

Els 7 castells més bells prop de Madrid

Cap viatge a Espanya està complet sense veure un castell o un alcàsser. La...

Les 17 regions més belles d’Espanya

Mentre que la major part de la vasta massa terrestre d'Espanya es troba a...

On allotjar a València

Situada a la costa sud-est d'Espanya, la ciutat de València pot no ser tan...

On allotjar a Tenerife: Millors Llocs i Hotels

Els visitants van en massa a l'illa volcànica de Tenerife a la...

On allotjar a Sevilla: Millors Veïnats i Hotels

Descobriu les meravelles de l'antiga Sevilla - perdeu-vos pels antics carrers, coma tapes en...