7 millors excursions d’un dia des de Sevilla

Al cor d’Andalusia, al sud d’Espanya, es troba Sevilla, una ciutat notable plena de cultura i bellesa. Trobareu monuments històrics com la Catedral de Sevilla, on Cristòfor Colom va ser enterrat, i també podrà experimentar la vibrant herència a través d’el ball flamenc. Després d’explorar els llocs d’interès turístic de Sevilla, faci temps per explorar altres destinacions properes. Aquestes excursions d’un dia des de Sevilla es poden completar en un sol dia, i cadascuna d’elles és una experiència meravellosa que no oblidarà aviat.

7. Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera

Situada a sud de Sevilla, Jerez de la Frontera és una ciutat amb una història diversa i èpica. Jerez de la Frontera ha estat sota domini àrab i cristià, i la seva proximitat a l’Àfrica també ha influït en el desenvolupament de la ciutat. El conjunt monumental de segle X de Palau Fortalesa i Cambra Fosca dels Moros és, sens dubte, l’atracció més famosa de la ciutat, i encara conserva una càmera fosca amb la qual es pot admirar una vista completa de 360 ​​graus sobre Jerez de la frontera. Hi ha una dotzena de palaus i castells a la ciutat, però el Palau de l’Virrey Laserna, de al segle XVIII, és un dels més grans, i també està obert a el públic. Jerez és també el centre de la cultura hípica espanyola i la llar de la invenció de el vi de Jerez.

Arribar a Jerez de la Frontera

Per arribar a Jerez de la Frontera des de Sevilla en transport públic és molt fàcil, els trens directes circulen regularment d’un a un altre. Des de l’Estació Prat de Sant Sebastià, el trajecte en tren dura generalment una hora i 15 minuts. En el camí, passaràs per uns bells paisatges. Una vegada que baixi a Jerez de la Frontera, trobareu que totes les principals atraccions turístiques són a poca distància a peu.
Conduir des de Sevilla porta entre una hora i una hora i mitja i és molt fàcil – una sola carretera connecta a les dues. Des del centre de la ciutat, dirigiu-vos cap al sud per la A-4 i només heu de seguir per ella una vegada que es converteixi en l’E-5 poc després de Dues Germanes. Després d’explorar Jerez de la Frontera al seu gust, val la pena conduir fins a la propera Cadis o Arcos de la Frontera per veure tot el que han d’oferir.
Per conèixer l’Andalusia d’antany, val la pena fer una visita guiada a Jerez de la Frontera per conèixer la història de la regió en l’elaboració de el xerès i l’equinocci. A més de veure un espectacle de doma clàssica, podràs visitar el preciós centre medieval de Cadis que es troba a les rodalies. Destaquen el seu meravellós barri de pescadors i la seva imponent catedral. Veure trip reviews prices.

6. Cadiz

Cadiz

La ciutat de Cadis està situada a l’aigua, amb vistes a la Badia de Cadis, i és el viatge perfecte d’un dia des de Sevilla. Cadis pot ser la ciutat més antiga de tot Europa Occidental, i es creu que va ser poblada per soldats fenicis. Amb una història de més de 3.000 anys, Cadis està plena de punts de referència increïbles. Si ets un aficionat a la història o a l’arqueologia, llavors voldràs veure el Museu Arqueològic així com les ruïnes de el Teatre Romà. El Mercat de Proveïments, o mercat central, és el centre de Cadis, i és un gran lloc per aprendre més sobre els residents locals, la seva cuina i la seva vida quotidiana.

Arribar a Cadis

Des Sevilla, Cadis es troba a una hora i 40 minuts o dues hores de distància en transport públic, es pot agafar l’autobús o el tren. Des de l’Estació Prat de Sant Sebastià surten autobusos directes a Cadis, mentre que des de l’estació de Sant Bernat surten trens regulars. Un cop arribis, t’adonaràs que l’animat centre de la ciutat, el Mercat de Proveïments, és a 15 minuts a peu. Això vol dir que pot fer una parada a alguns dels llocs d’interès turístic dels voltants, ja sigui allà o en el camí de tornada a Sevilla. El viatge de baixada dura al voltant d’una hora i 15 minuts a dues hores, depenent de l’trànsit. Simplement prengui l’AP-4 que va cap al sud des de Sevilla i mantenir-se en ella fins al final. En el camí, passant per uns paisatges encantadors, val la pena aturar-se al impressionant Jerez de la Fortuna o en els veïns Arcs de la Frontera, que ofereix belles panoràmiques des del seu emplaçament al cim d’un penya-segat.
Per aprofundir realment en la història i la cultura d’aquesta meravellosa part d’Espanya, els visitants poden pensar en fer una visita guiada. Això no només et porta a les ciutats de Cadis i Jerez de la Fortuna, sinó també a veure una espectacular actuació de’Cómo ballen els cavalls andalusos ‘, una cosa de manera que la zona és famosa. A més, podrà degustar alguns dels fantàstics vins de la regió i conèixer les principals atraccions turístiques que ofereixen les dues ciutats. Veure trip reviews prices.

5. Arcs de la Frontera

Arcs de la Frontera

La petita ciutat d’Arcs de la Frontera es troba a sud de Sevilla i a tan sols cinc minuts de la propera Jerez de la Frontera. Arcs de la Frontera va ser creat sobre una cresta de gres per a protegir-se dels atacs, però avui dia aquesta ubicació és coneguda per les seves àmplies vistes. La majoria dels edificis estan pintats de blanc, el que dóna a la ciutat un aspecte pintoresc. El cor de la ciutat és la Plaça de l’Cabildo, que està envoltada d’importants edificis com la casa de l’magistrat de segle XVI, bellament reconstruïda, anomenada Parador de Arcos de la Frontera.

Com arribar a Arcos de la Frontera

Encara que hi ha autobusos directes des de Sevilla a Arcos de la Frontera, només surten dues vegades a el dia de l’estació de Prat de Sant Sebastià, per la qual cosa és gairebé segur que hauràs de prendre una ruta alternativa per arribar o tornar. Els trens, per exemple, van regularment a la propera Jerez de la Frontera. Aquí, vostè pot prendre un viatge de mitja hora amb autobús a Arcos de la Frontera. Com aquests només funcionen cinc vegades a el dia, hauràs de jutjar bé o planejar el teu viatge amb antelació.
Des Sevilla, es triga al voltant d’una hora a una hora i mitja en conduir fins Arcs de la Frontera. Després de veure el petit poble i gaudir de les seves boniques vistes, pot dirigir-se cap al sud a la veïna Jerez de la Frontera oa la ciutat costanera de Cadis. La ruta més ràpida és prendre l’AP-4 en direcció sud des de Sevilla i seguir-la fins a la sortida 44 dels Caps de Sant Joan. Seguir per la SE-5209 en direcció a Gibalbin des d’aquí, cal veure els senyals que indiquen Arcs de la Frontera.

4. Ronda

Ronda

Construïda al voltant d’una profunda gola, Ronda és una destinació realment impressionant. Quan es visita, es pot veure en i al voltant del coll de l’Tajo, i es poden admirar les blaves aigües del riu Guadalevín que el travessen. A sud de la gola es troba La Ciutat, el centre històric i on es troben les muralles medievals. Els ponts que creuen la gola i el riu són una gran part de la ciutat. Encara hi ha tres ponts diferents, el més interessant és el Pont Nou, que està fet de pedra i fins i tot compta amb un petit museu.

Com arribar a Ronda

La forma més fàcil i ràpida d’arribar a Ronda des de Sevilla és agafar un autobús directe des de l’Estació Prat de Sant Sebastià al centre de la ciutat. Mentre puguis agafar el tren, hauràs de canviar-te a l’almenys una vegada. En qualsevol cas, el temps de viatge és superior a les dues hores i mitja de viatge en autobús, que et porta a través d’un paisatge encantador.
En comparació, conduir et estalviarà entre 30 i 60 minuts, ja que és molt més ràpid que agafar l’autobús. Només cal prendre l’A-376 en direcció sud-est des de Sevilla i mantenir-se en ella quan s’incorpori a l’A-375 just després d’Utrera. Una vegada que s’arriba a l’A-384, només cal seguir-la cap a l’est pel Parc Natural de la Serra de Grazalema fins arribar a Ronda. En el camí de tornada, allibereu-ne una parada a la bonica ciutat de Zahara de la Serra o de donar una volta pel pintoresc parc natural si té temps.
Per apreciar millor la bellesa del camp espanyola i els seus encantadors poblets i ciutats, pot ser que vulgueu considerar la possibilitat de fer una visita guiada. Això inclou visites a Ronda, Zahara de la Serra, i el fantàstic castell de Les Aguzaderas – entre d’altres parades. Amb un guia expert a mà, et trobaràs amb un munt de petites joies amagades, i aquest paquet ofereix la combinació perfecta d’història, natura i cultura, tot en un sol dia. Veure trip reviews prices.

3. Cordoba

Cordoba

A nord-est de Sevilla es troba Còrdova, una antiga ciutat amb una barreja de cultures, cuines i arquitectura de tot el món. Des que Còrdova es va establir com a ciutat, ha estat un califat, la capital d’un estat àrab i fins i tot la capital d’una província romana. L’atracció més emblemàtica de Còrdova avui dia és la Mesquita, una antiga mesquita-catedral. L’estructura compta amb increïbles arcs a l’interior, un enorme campanar de segle XVII i un bell pati exterior cridat el Pati de les Taronges. També a la Ciutat Vella de Còrdova es troben antics ponts romans, sinagogues al call i sumptuosos palaus àrabs.

Com arribar a Còrdova

Tot i que es troba a 140 quilòmetres a nord-est de Sevilla, Còrdova és a 45 minuts en transport públic. Des de l’estació de Sevilla Santa Justa, només cal agafar un tren directe que surt molt sovint.
En realitat, es triga el doble de temps, si no més, en arribar des de Sevilla. Això, però, vol dir que vostè és lliure de viatjar al seu antull i fins i tot pot aturar-se en encantadores ciutats com Carmona en el camí d’anada i tornada. Des del centre de Sevilla, en direcció nord-est per la A-4, s’arriba directament a Còrdova.
Una altra opció freqüent és fer una visita guiada a Còrdova, aquesta és la millor manera de veure tants dels seus llocs d’interès com sigui possible en un dia. Amb una guia ben informada, vostè aprendrà molt sobre la rica història i el patrimoni cultural de la ciutat mentre s’endinsa en el passat cristià, musulmà i jueu de Còrdova a través dels increïbles monuments que visita. Veure trip reviews prices.

2. Carmona

Carmona

Un curt trajecte de 30 minuts amb cotxe des de Sevilla el portarà a Carmona, un poble situat en un lloc amb vista a un exuberant vall. Carmona va ser al seu dia un assentament romà, i més tard va ser governada tant per musulmans com per cristians. Totes aquestes influències són clarament visibles en l’arquitectura local. La Necròpolis Romana i el Conjunt Arqueològic de Carmona daten de fa mil·lennis, i l’Alcàsser de Dalt, o Fortalesa Superior, és un clar segell de disseny morisc. Potser l’atracció més fascinant sigui el Alcázar de la Porta de Sevilla, un extravagant palau reial.

Com arribar a Carmona

Com està situat a tan sols 30 quilòmetres de Sevilla, no triga res en arribar a Carmona, i els visitants disposen d’una gran varietat d’opcions de transport. Els autobusos circulen amb freqüència entre els dos. Des de la Plaça d’Armes es pot arribar a centre de Carmona en tan sols 20 minuts amb autobús directe, encara que la majoria triga entre mitja hora i 45 minuts.
Amb cotxe, el trajecte fins Carmona triga entre 20 minuts i mitja hora, encara que hauràs de trobar una plaça d’aparcament una vegada que arribis. Les indicacions són molt fàcils de seguir, tot el que has de fer és sortir de centre de la ciutat cap al nord-est i prendre l’A-4 fins a arribar a Carmona. Encara que està a una hora en cotxe de la pintoresca ciutat, molta gent decideix continuar i visitar Còrdova el mateix dia després d’haver explorat el centre de Carmona.
Si té una mica de pressa, una bona manera de veure Carmona i Còrdova en un dia és fer una visita guiada a les dues ciutats. En el viatge d’anada i tornada, el seu guia li explicarà tot sobre la fascinant història d’Andalusia. Un cop arribis, podràs visitar la impressionant Mesquita de Còrdova -entre altres llocs d’interès- i també podràs passejar per l’encantador centre de Carmona. Veure trip reviews prices.

1. Granada

Granada

A uns 240 km a l’est de Sevilla es troba Granada, una de les destinacions turístiques més populars d’Espanya. És fàcil veure l’atractiu de Granada: Està situat a prop de les muntanyes de Sierra Nevada, l’arquitectura històrica no té fi i es poden explorar els barris àrabs i romanís plens de cultura. No obstant això, la majoria dels turistes van a Granada a veure la increïble Alhambra. Aquest complex és un palau, una fortalesa i un edifici de govern tot en un, per no parlar dels impressionants jardins. Les parts més antigues de l’Alhambra es troben a l’Alcazaba, que també ofereix les millors vistes de Granada.

Arribar a Granada

Granada és molt fàcil des de Sevilla, ja que hi ha autobusos directes entre les dues ciutats. Des de la Plaça d’Armes surten deu autobusos diaris amb destinació a Granada, i el trajecte dura exactament tres hores. Un cop arribis a l’estació d’autobusos, hi ha 15 minuts a la línia 33 per arribar a centre de la ciutat i als llocs d’interès com la impressionant Alhambra.
Conduir des de Sevilla és mitja hora més ràpid que agafar l’autobús. Això també vol dir que vostè no ha de preocupar de perdre el seu viatge de retorn o d’anar i tornar de l’estació d’autobusos. Com l’A-92 discorre entre les dues ciutats, és gairebé impossible perdre, només has de pujar-te a ella cap a l’est i continuar fins arribar a Granada.
Per evitar les molèsties de conduir o agafar l’autobús a Granada, pot ser que vulguis considerar fer una excursió d’un dia a la fabulosa ciutat. A més de gaudir d’una visita guiada pel majestuós palau de l’Alhambra i de les seves espectaculars vistes, podrà dinar al centre de la bella Granada. Si li ve de gust, també pot optar per fer una excursió a peu per Albaicín, l’antic barri àrab. Veure trip reviews prices.

“.

Related Stories

Llegir més:

Explorando los Pueblos de Texas

Texas es un lugar maravilloso para visitar, sobre todo si estás buscando algunos pueblos...

Els 7 castells més bells prop de Madrid

Cap viatge a Espanya està complet sense veure un castell o un alcàsser. La...

Les 17 regions més belles d’Espanya

Mentre que la major part de la vasta massa terrestre d'Espanya es troba a...

On allotjar a València

Situada a la costa sud-est d'Espanya, la ciutat de València pot no ser tan...

On allotjar a Tenerife: Millors Llocs i Hotels

Els visitants van en massa a l'illa volcànica de Tenerife a la...

On allotjar a Sevilla: Millors Veïnats i Hotels

Descobriu les meravelles de l'antiga Sevilla - perdeu-vos pels antics carrers, coma tapes en...